7 mars 2011

Sixten 3 månader

Tänk vad tiden går fort, i lördags blev Sixten redan tre månader. Idag var vi på kontroll på BVC och han fick två vaccinationssprutor, en i varje ben. Ett litet pip efter andra sprutan, annars ingenting. Melker var också med och övervakade det hela, och som han sa efteråt, " han var väääldigt duktig". Nästa tid som bokades in är när Sixten är 4 månader och då är det dags att börja prata mat... oj oj oj vad tiden går.
Men det syns ju på honom att tiden går, och mat får han ju i sig i alla fall. Idag vägde han 6960g och var 66 cm lång, inte konstigt jag tycker han växer ur kläderna fort och att vi inte hinner använda alla kläder.
Efter BVC gick vi och hälsade på farmor på biblioteket, Melker hade sett fram emot att få låna lite nya böcker. När vi gick därifrån (för 3 timmar sen) somnade Sixten, när vi kom hem lade jag bara över honom i vagnen och han har fortsatt sova sen dess ute i vagnen. Under tiden har jag och Melker haft tid att läsa genom alla de nya låneböckerna en första gång, för det lär bli många gånger till.




Inga kommentarer: