6 juli 2012

Sixten på BVC kontroll

En månad försent var det så dags för Sixtens 1,5 års kontroll på BVC. För att vi skulle hinna dit i tid fick jag hämta honom hos dagmamman innan mellanmålet, som vi därför fick äta i väntrummet på BVC. Glad och nöjd satt han där på en stol och åt banan och snacka om allt han såg. Ända tills Stina kom ut och hämta oss. Sen började Sixtens tystaste och mest stilla 15 minuter som han någonsin har haft. Inte ett ljud sa han till varken sköterskan eller läkaren, rörde inte nånting, inte ens klossarna som dom ville att han skulle bygga torn av. Men när alla vände ryggen till, så plötsligt var där ett torn! Ingen som skall bestämma över Sixten. Dessutom fick han spruta i armen, men inte ens då sa han ett ljud!
Dagens vikt och längd notering, 12,3 kg och 85 cm.

 Efter sprutan gick vi till affären och fortsatte vårt mellanmål. Eftersom Sixten missade mellanmålet hos dagmamman, som idag var för att fira Alvars 6-årsdag, fick vi ta en glass på ICA istället.
(sen fick jag reda på att de hade ätit glassen på förmiddagen, men det berättade minsann inte Sixten...)
Och nu ett försök att se om det går att blogga en film. Detta var vad som hände efter kvällsmaten, båda pojkarna sprang ut i trädgården och lekte. Plötsligt ser jag Sixten åka ner för rutschkanan och undrar hur det gick till ... jodå, han kunde klättra upp själv!

1 kommentar:

Maria Eriksson sa...

Vilken duktig kille! Både med att klättra OCH att se till att få dubbelt med glass. Märks vem som är hans moster ;-)
Kram