19 februari 2009

Veckan som gått

Den senaste veckan har det varit fullt upp, dock har tyvärr inte kameran varit med.
Förra helgen var vi på kalas hos Ingrid på fredagen. På lördagen körde vi till Väla och köpte grindar till trapporna. Det börjar bli dags nu när han förflyttar sig i gåstolen.
Nu i veckan har jag och Melker varit och besökt lite av hans blivande klasskamrater. Först i tisdags hos Sienna i Trolleholm. Första gången som han träffade en jämngammal på "nära" håll. De satt och låg på golvet och kände på varandra, delade på leksakerna. Melker tittade lite skeptiskt på Sienna när hon tog hans leksaker, men det var ok, men när hon däremot tog hans napp, då fick det vara nog. Men å andra sidan hade Sienna en stor Bassett hund som vaktade henne, och så fort han sa ett litet knyst så började Melkers underläpp att darra! Men det är bara att vänja sig.
På onsdag förmiddagen var vi hemma och fika hos Emilio tillsammans med Anton och deras mammor så klart. Roligt att träffa lite folk, synd att det inte har kommit igång förrän nu när det är dags för mig att börja jobba igen snart, men de kommer som tur är att vara kvar hemma när jag kommer tillbaka till sommaren och hösten också.
I eftermiddag blir det kalas, kusin Max fyller år. Och i morgon fyller Oliver och Elias år, så på lördag blir det kalas för Elias.

Inga kommentarer: