5 februari 2009

Stora simmarpojken

I tisdags var vi på BVC för mätning, vägning och vaccinering. Han är nu 69 cm lång och väger 8220g. Melker fick denna gången två sprutor, en i varje lår, men han var som vanligt duktig. Sade inte ett ljud vid första sprutan, vid den andra blev han lite ledsen, men det gick snabbt över. Får väl se hur det går nästa gång när det är pappa som skall följa med, då får väl Melker lära honom hur man skall göra!
I morse sov vi länge efter en jobbig natt, sen körde vi till Teckomatorp för att träffa några av de andra hemmamammorna och deras barn på Traktens mat & café där de har frukostbuffé för föräldralediga på torsdagar. Det var trevligt att få träffa lite andra människor, även om vi bara var fyra stycken där idag, bara pojkar allihop.
Sen for vi iväg på babysim för tredje gången, Melker älskar det verkligen, i den gruppen är han ensam pojke med 5 tjejer. Han charmar alla han kommer i närheten av, både mammorna och de andra gästerna på badet. Idag har han dykt för första gången, och det gick jättebra. Han skrattar och plaskar på som bara den så nu är det nästan omöjligt att bada honom i badbalja här hemma, då blir det blött i hela badrummet.
I morgon blir det till att ut och åka tåg igen, vi tar tåget till Lund och åker där vidare med bilen till Malmö för att hälsa på farmor Margaretha.

Inga kommentarer: