22 september 2012

Lördag

Idag har varit en händelserik dag. Jag och pojkarna var som vanlig uppe i tid, pojkarna mös under filtar framför tv:n.
Sen körde jag på loppis och pojkarna körde till farmor och farfar. Först tog jag en tur till Billeberga barnloppis, sen till Rockadens, men där var så mycket folk så gick inte ens in och tittade, väntade bara på Ingrid. Sen körde vi till en barnloppis i rydebäck, det var första gången för oss där, men ett positivt besök så dit kan vi åka fler gånger. Målet var egentligen Helsingborg och Barnens Hus där de hade megarea på en hel del vinterkläder.
Summa summarum är jag väldigt nöjd med dagen, fick tag i fyra jeans, tre tjocka tröjor, en pyjamas och två t-shirts till Melker på loppisen. Allt för mindre kostnad än vad ett par nya jeans till honom kostar. Handlade overall, fleeceställ och ullstrumpor på Barnens Hus för mindre än 500, ordinariepris för overallen var 700!
Nöjd över dagen var också Melker som fick en försenad födelsedagspresent från sin farbror och faster i Norrköping. Mycket lycklig över en lego city ambulans gick han själv för att bygga. Så härligt att se honom, koncentrerad till tusen på att läsa instruktionerna och riktigt duktig, han har kommit halvvägs och det enda vi har hjälpt honom med är att sätta på klistermärken.

Inga kommentarer: